Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

SEP
29

Babysalmesang


Dato Torsdag d. 29. september 2022, kl. 09:30
Sted Åsted Kirke, Lendumvej 63, 9900 Frederikshavn
Babysalmesang

Babysalmesang i Åsted-Kvissel-Skærum
Babysalmesang er et musikalsk tilbud til alle sognets babyer i alderen 2-11 måneder i følgeskab med mor, far eller bedsteforældre. Undervisningen er gratis.

Hvad er babysalmesang? Til babysalmesang mødes vi om sang, rytmik og bevægelse i kirken. Vi synger salmer og små børnesange, spiller på sjove instrumenter og stimulerer børnenes motoriske, sproglige og sanselige udvikling gennem bl.a. sjove lege og bevægelser. 

Babysalmesang er en sanselig oplevelse, som du kan deler med dit barn i fællesskab med andre børn og voksne.

Det kræver ingen musikalske færdigheder at deltage i babysalmesang. Babysalmesang ledes af Amalie, som er kirke- og kulturmedarbejder i Åsted Skærum Kvissel og Flade Gærum pastorater. Amalie er uddannet sanger og korleder fra det jyske musikkonservatorium med bifagene børnemusik og klaver. 

Til babysalmesang lærer vi salmer og sange, som også er velegnede at bruge hjemme f.eks. når der skal puttes eller pusles. Vi bliver trygge ved at musicere med vores børn og glæder os over at give den danske salmeskat videre til næste generation. 

Praktiske informationer Vi mødes og synger 30-40 minutter. Bagefter er det tid til hyggesnak og måske en middagslur. Kirken byder på en lille forfriskning til de voksne. 

Har du spørgsmål, kontakt da Amalie på mail amaliekirkekultur@gmail.com